Onze kittens worden verkocht met een koopcontract, stamboom, mapje met kopieën gezondheidstesten van vader en moeder en een heel leuk kittenpakket. 
Voldoe je aan onze voorwaarden ( lees stukje hieronder) en wil je in aanmerking komen voor een kitten van ons, mail of bericht ons even.

  • De koper castreert het kitten binnen de leeftijd van 10 t/m 15 maanden en zet het kitten nimmer als fokdier in. 
  • Het kitten wordt niet verkocht als fokkat, fokker kan dan ook nimmer aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, voortvloeiend uit het ongeoorloofd fokken met het betreffende kitten. 
  • Het kitten zal nimmer opgesloten worden in kooien, tenzij hier een medische noodzaak voor bestaat.
  • Het kitten zal nimmer vrij buiten kunnen lopen, tenzij dit in een veilig omheinde tuin of balkon betreft, in een ren, aan een tuigje of onder toezicht. 
  • Onze kittens worden uitsluitend alleen verkocht aan kittenkopers waar al een speelmaatje aanwezig is (Hoeft niet perse een Maine Coon te zijn, maar mag ook anders ras of HTK zijn) .

Wij zouden het ook op prijs stellen, als wij zo nu en dan contact kunnen blijven houden.
Als de kittens tussen de 4 a 6 weekjes zijn, ze bezoek mogen ontvangen, mag er al een keuze gemaakt worden. Je krijgt nog een paar dagen bedenktijd, voordat je je officiële keuze gaat maken. Heb je je keuze gemaakt, vragen wij wel een aanbetaling van €250,-, zodat wij het kitten als gereserveerd vast kunnen zetten. Het resterende bedrag kan betaald worden, zodra het kitten opgehaald wordt.