Hallo allemaal, 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Cindy, getrouwd met Ricco en leven met de 3 kinderen Britt (18), Serena (8) en Chiara (5 ). Wij wonen in een dorpje Overdinkel, precies aan de grens van Duitsland, in het prachtige Twente. Wij zijn een zeer kleinschalige cattery, genaamd Serchia's. Serchia's is gebaseerd op onze 2 jongste kids. Bij ons leven 3 Maine Coons, waaronder ten eerste onze gecastreerde kater Tijger, mijn oogappeltje en tevens stammoeder van onze cattery Ongermuscoons Miss Sunflower aka Missy en als laatste dochter van Missy, Serchia's Invisible Woman aka Sky. Onze katten leven gewoon bij ons in huis en hebben toegang tot onze afgesloten tuin. De kittens zullen ook vrij opgevoed worden, daar onze kinderen erg aanwezig zijn, ik huismoeder ben, dus er is altijd wel geluid aanwezig hier :) . 

Wij proberen ons te houden aan een goede gezondheid en goed gesocialiseerde kittens. Wat dus inhoudt, dat testen en karakters voorop staan. Bij de keuze van een dekkater zoeken, zullen we dan ook altijd het stamboom van de kater zorgvuldig onderzoeken, kijken of het karakter past bij de poes en de kater moet uiteraard ook aan alle gezondheidstesten voldoen. 

Neem een kijkje op onze website en heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een kitten, neem gerust contact met ons op via email of Whatsapp


Ook kan je ons eventueel volgen op Facebook

Maak een Gratis Website met JouwWeb