Ongermuscoons Misss Sunflower aka Missy

( Int.Ch. Ongermuscoons Sarah x Gladur’s Gold and Spicey)

Geboren op 18 juli 2016

 

Na zeer lang zoeken en ook een cattery te vinden, die ons een eerste "fok" meisje wilde verkopen, zijn wij bij cattery Ongermuscoons terecht gekomen. Lusanne (de fokster) heeft mij (ons) ontzettend geholpen met waar we naar moesten kijken. Wij wilden in eerste instantie eigenlijk geen rode, maar zijn alsnog verliefd op haar geworden en hebben absoluut geen spijt van haar. Lusanne staat ons trouwens nog steeds bij met het fokken en is een zeer goede vriendin geworden. Ik ben haar dan ook nog steeds ontzettend dankbaar voor dit mooie meisje. 

Missy is een Red Smoke White. Op papier staat ze als Red White aangetekend, maar we zijn er zeer laat pas achter gekomen dat ze stiekem toch wat Smoke draagt, doordat ze in haar eerste nestje een kitten gekregen heeft, die Silver vertoond. Missy haar karakter is voor mij uniek. Daar ze als kitten echt een ontzettende draak was, is ze nu uitgegroeid tot een zeer lieve poes, die bij je (voornamelijk bij mij) komt kroelen, kusjes geeft en heerlijk met je kan kletsen. Maar alsnog is ze een zeer pittige tante en laat het kaas absoluut niet van haar brood eten. Zij heeft ons laten zien ook, hoe een echte MC kan zijn. Waar ik absoluut geen katten op tafel wilde zien zitten, heeft zij me geleerd dat het geen zin heeft om er tegenin te gaan, zo koppig kan ze zijn :D. Voor de kinderen is ze echt super. Ze heeft dan ook nog nooit iemand hier in huis gekrabd. 

 

Testen Uitslag
HCM echo 27-07-2017 vrij 28-09-2018 vrij 11-2021 vrij
PKD echo 27-07-2017 vrij / 28-09-2018 vrij
Fiv/Felv 27-07-2017 vrij / 28-09-2018 vrij
PL vrij
HD (volgens de oude normen nog) Left: normal Right: Grade 1
SMA Negatief

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serchia's Invisible Woman

( Ongermuscoons Miss Sunflower x Kikiliocats Chocolate M'ood)

07-12-2018

Sky is ons eerst aangehouden kitten van onze Cattery. Zij is van het 2e nestje van Missy en een Black Tortie White. Wij hopen met haar dan ook onze cattery te kunnen voorzetten :).

Ik kan hier merken dat Sky echt een dochter van Missy is. Waar Missy een draak als kitten was, is Sky gewoon nog erger :D. Zij heeft overal gewoon echt lak aan, doet alsof ze de baas al van alles is. Daarintegen is zij wel de enige echte schootkat, die compleet je aandacht kan eisen. Ze ligt het liefste dan ook bij je onder de dekens. Ze is heel erg aan mij gehecht. Als ik maar even buiten beeld ben, gaat ze me roepen, net zolang tot ik antwoord geef :)  Ook is ze een enorme clown. 

 

Testen Uitslag
HCM echo 08-07-2020 Vrij
PKD echo 08-07-2020 Vrij
Fiv/Felv 08-07-2020 Vrij
PL 08-07-2020 Vrij
HD Links: Normal Rechts: Normal