Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 jaar geleden

Goedemorgen Cindy en Bram.
Wij zijn een echtpaar van 61 en 64 laar, en zijn al een lange tijd op zoek naar een poesje, en vinden de kitten van u prachtig.
Wij hebben een gecastreerde kater van 3 jaar,, een poes van 2 en een half jaar, en een kitten van een half jaar oud, zij zijn ragdolls.
Wi zoeken een poesje waar wij in de toekomst een nestje mee mogen hebben.
Wij hebben een grote buiten ren waar zij zelf in en uit kunnen, en krijgen brokken van royal canin, en hun inentingen krijgen ze op tijd.
Ik heb gelezen dat uw poezen niet voor de fok weg mogen, toch vraag ik u of u ons op weg kunt helpen, mischien weet u een andere catery die dat wel wil.
Ik hoop van u te horen.
Fijne dag vandaag.
Groeten Petra Bast.

Paulien Dales
2 jaar geleden

Wat ben ik blij met Cindy en Bram. Zij zorgde dat Mr Fantastic in ons leven kwam. Na ruim 25 jaar katten te hebben gehad is Bram onze eerste Maine Coon en ik ben helemaal om. Zoals Cindy zegt een echte Leo. Lomp en onbenullig maar ook zo lief en ondeugend etc. Met Cindy heb ik al vanaf dag 1 een goed contact en ze staat je altijd met raad en daad bij. Daarom hopen wij dat Sky een nestje krijgt zodat er voor Bram een vriendje bij komt. Mocht je een Maine Coon willen dan raad ik Cindy aan. Ze is een topper en doet het alleen voor haar liefde voor dit bijzondere ras.

Bianca van Eijk
2 jaar geleden

Kan niet anders zeggen als dat serchias een zeer fijne chatter is met het hart op de juiste plaats voor de poezen... wij hebben het geluk gehad dat we een kitten uit het eerste nest mochten (onze sjors) waar we tot op de dag van vandaag nog steeds zielsgelukkig mee zijn en gelukkig hebben we nog steeds een heel fijn en leuk contact met cindy die nog steeds heel betrokken is....mocht ik ooit het geluk hebben dat er nog een kitten bij mag komen dan is de enige optie weer een serchias....dus voor degene die twijfelen mocht je de kans krijgen om hier een kitten aan te schaffen zou ik het zeer zeker doen.